Digitalt entreprenörskap av Anna Karin Nyberg

Digitalt entreprenörskap av Anna Karin Nyberg

Digitalt_entreprenörskap
Digitalt Entreprenörskap av Anna Karin Nyberg.
Digitalt entreprenörskap heter en bok som jag just läst igenom en gång. Just det en gång och den kommer absolut att läsas igen av mig!

Boken beskriver och analyserar 10 bloggare som försörjer sig på blogg och det bloggandet har lett dem till. Den handlar om hur man med små medel och kreativitet faktiskt kan skapa sig en försörjning.

Flera av dessa proffsbloggare har idag väl genomtänkta strategier och ett entreprenörskap som jag personligen tycker är långt mer fascinerande än traditionella försörjningar. De har skapat företag utifrån något som inte tidigare var möjligt.

Dessa bloggare driver riktigt seriösa företag och pysslar inte med bloggandet som en bekräftelsegrej. De arbetar målmedvetet med att skapa trafik in på sina sidor, sälja annonser, publicera rätt inlägg vid rätt tidpunkt i veckan eller på dygnet, de analyserar sina besökare med hjälp av olika dataprogram.

Flera av dessa bloggare har från början varit okunniga inom datateknik men de har aldrig sett tekniken som ett hinder. Successivt har de skaffat den kunskapen som de behöver och i nätverk har de hjälpt varandra.

En mycket läsvärd bok oavsett om du är egen företagare, bloggare, internetintresserad, vill försörja dig på din fritid eller bara vill förstå hur dessa bloggare arbetar.

3 svar på ”Digitalt entreprenörskap av Anna Karin Nyberg

  1. Oj…det är ju jag som ska tacka för en bok som bara är så klockren!

   Nu väntar vi med spänning på att du kommer och föreläser i Jokkmokk.
   🙂
   / Matti

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *