Paddling i Vistasdalen

Paddling i Vistasdalen

En paddeltur i Vistasvagge blev resultatet av den väderprognos som utlovade hårda vindar. Planen var en kanottur till Pärlälvens naturreservat men det utlovades vindstyrkor på över 20 m/s. Det lovades inte heller några lugnare dagar utan en vecka med vind lydde prognosen.

Mina två gäster, Jonatan och Maria nappade direkt på tanken om Vistasvagge och den lite mer skyddade terrängen där. I denna film får ni följa med under den tur vi gjorde längst den grönblå Vistasälven. Håll koll på vår Youtubekanal för där kommer det med jämna mellanrum en hel del filmer.


Okategoriserade

2 svar på ”Paddling i Vistasdalen

 1. Jag har också paddlat där det var fint Ett tips på tur som är super är biltransport till Tjaktjaure där sjösättning sker sedan paddling förbi Aktse och korssa Kungsleden sedan genom Delta landet vidare in i Sarek lätt klättring upp Namnatj vidare in i Sarek motströmt så vi kom inte så långt flera älgar fotades på turen var 2 vuxna och 1barn på 7år Fjällkartan BD10 SAREK

  1. Hej Kjell!
   Jag kommer just från den turen men denna gång med lätta gummibåtar. Det blir en film även från det om ett par veckor.
   Det man skall tänka på när det gäller Sarek är att det råder strikt paddelförbud inom nationalparken sedan många år. Man kan lämna kanoten vid parkgränsen och ändå få en fantastisk tur.
   🙂
   Som sagt så kommer det en film snart…
   / Matti

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *