Filmredigering och kameralek

Filmredigering och kameralek

Filmredigering, kameralek, bildbanksstruktur, programvaruutbildning är nog det som varit på tapeten för mig den senaste tiden. Det är nya tider på nätet, programvaror uppdateras eller bytsut. Bloggvanor förändras, surfvanor förändras och även en naturguide måste hänga med i svängarna. Det känns ibland som att utvecklingen går frustrerande fort i förhållande till inlärningsförmågan.

Nu i våras kom vår nya webbsida äntligen ut och onlinebokningssystemet rullar på sedan mer än ett år tillbaks. Vi är nöjda men ser ändå redan saker vi vill förbättra förstås och en webbsida är inget statiskt marknadsföringsverktyg. Det är ett levande arbetssätt som kräver många timmars arbete.

Filmningen är någonting som vi gärna jobbar mer med och som tycks komma starkt i framtiden. Arbetet med rörligt material och ljud är just nu betydligt mer tidskrävande än att skriva ett snabbt blogginlägg. Här är iallafall en kortare film från en kortare vandring vi gjorde direkt från vårt lilla torp utanför Jokkmokk. Följ oss gärna på Youtube för planen är att det skall komma fler filmer där.Okategoriserade

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *