McAhonen valpar till Working Husky Kennel

McAhonen valpar till Working Husky Kennel

Mcahon_hilima_2
Hilima in action.
Vi har just hämtat in två stycken valpar från McAhonens kennel. De kör lite turister och tävlar med riktigt bra resultat. Det vi fastnade för var då vi hörde talas om siberianspannet som körde över 30km/h. När vi sedan kollade upp stamtavlorna så såg vi att det fanns mycket Polar Speed hundar och Igloo Pak blod bakom.

Nu har vi i alla fall två trevliga tikvalpar på vår kennel. Mcahon Gangsteriina och Mcahon Hilima. Jämfört med många andra valpar så är dessa mycket springbenägna. När de släpps lös springer de oavbrutet runt och runt och runt. Ett tecken som bådar mycket gott enligt tidigare erfarenheter. Mycket gott.

När det gäller stamtavlorna så tror jag att detta kan bli bra för vår vidare avel. De hundar som jag igenom tiderna har varit mest nöjd med är de som kommit från Polar Speed Saivo. Men papper är papper och hur hundarna är i selarna är trots allt det absolut viktigaste.

Mcahon_gangsteriina_3
Jag kan bara sitta och titta på hur de springer o springer. Meditativt är det. Här Gangsteriina.

Mcahon_hilima_1
Hilima tvekar inte utan bara springer och springer.

Mcahon_hilima_3
Yla med husse är ju en rolig aktivitet i 5 sekunder innan det är dags att dra vidare. Här Hilima (utan glasögon).

Mcahon_gangsteriina_1
Mcahon Gangsteriina rullar, springar, ylar, tuggar och det kommer nog att bli en lugn och fin slädhund i framtiden intalar jag mig själv.

Mcahonen_gangsterina_2
Här får blåbärsriset sig en omgång.

5 svar på ”McAhonen valpar till Working Husky Kennel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *