Kaffedag

Kaffedag

Kaffe_fika
Hembakade bullar från Jokkmokks hemslöjd, kaffeost från Skabrams gårdsmejeri och en mugg kaffe kommer man långt med.
Vissa dagar blir mer kaffe än andra dagar. Pilbågsbyggaren Markus och hunden Staika från vår kennel bodde hos oss natten till igår då de var på genomresa. Det innebar gemensam frukost, kaffe och intressanta samtal. Pilbågsskytte, hundar, politik och en hel del annat han vi avhandla innan han drog vidare.

Strax därefter blev det ännu en panna kaffe. Donald och Maria som driver Aurora Borealis Adventure med hundspann och en del annat var även de på genomresa. Det är sällan som vi träffar våra kollegor runt om i landet. Däremot så är det alltid roligt. Vi har samma problem med besöksnäringens momser, markanvändning och mycket annat.

Direkt efter kommer Birgitta från Arvidsjaur insvävande på vår tomt. Tillsammans med sin man Micke driver de ett hundspannsföretag i Arvidsjaur. Vi har en del gemensamma resebyråer som vi arbetar med. Nu blev det ännu mer hundprat, friluftsliv och skogsprat.

Strax efter Birgitta dyker Elli och Ester in tillsammans med hunden Ulva som Ester har från oss. Det blev förstås ännu mer fika och samtal om hundar, och allt mellan himmel och jord. Ännu en typisk fikadag med härliga människor här norr om Polcirkeln.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *