Working Husky Xam flyttar

Working Husky Xam flyttar

Working_husky_xam
Working Husky Xam fotograferad under en tur i vintras.
I helgen har Joakim och Josefin varit på besök från Nyköping. Nu har de precis farit söderut med en hund från oss i bagaget. Working Husky Xam som gått med oss under två fjällsäsonger flyttade nu. Xam är en trevlig och social hund som vi bedömer inte riktigt håller måttet för långdistans. Däremot så springer han hyfsat fram om så behövs.

Jocke och Josefin driver Snowshadows kennel. De har sedan förra sommaren Working Husky Vega som kommer från oss. Jocke blev i år, 2012, 2:a i siberian husky cupen 4-spann sprint med Vega som ledarhund på de flesta tävlingarna, tror jag. Ni kan läsa mer om deras kennel på Snowshadows kennelsida.

Lena och Per har också hunnit förbi och fikat under helgen. Lena ’adopterade’ Kokko och Kirrijenko från oss för några år sedan. Ni hittar många härliga hundbilder på de hundarna på Lenas blogg.

Det är alltid tungt att skiljas från hundarna som man säljer. Man blir sittandes kvar hemma med en del pengar på bordet. Det är bara att konstatera att inga pengar i världen slätar över saknaden. Det är otroligt skönt att veta att både Jocke och Josefin liksom Lena och Per tar jättebra hand om sina hundar.

Working_husky_xam_2
Xam och Jocke.

Working_husky_xam_3
De fyra bröderna ur X-kullen. Från vänster Xam, Xtreme, Xuper samt Xalo.

Ett svar på ”Working Husky Xam flyttar

  1. Förstår att det är tungt när någon i familjen flyttar. Jag är glad att jag fått ”adoptera” Kokko(s) (lägger till ett s, för hon är inte kokko 😉 ) och Kirri från er, finare hundar får man leta efter. VÄLDIGT farligt att hälsa på hos er, då jag blir så sugen att ”adoptera” fler hundar (eller valp)… Men den risken tar jag för det är alltid så trevligt att komma på besök hos er 🙂 Hoppas allt går fint för Sara med valpandet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *